Dansk
 
English
 
 

Multivagt

 
Til alle områder i boligen såsom baderum, adgangsdøre, korridorer eller væsentlige opholdsrum kan en basissensor anvendes til at registrere adfærd eller farlige situationer under udvikling.
 
Intelligent alarmhåndtering
Basis sensoren vil typisk ikke selv generere en alarm, men bidrage med vigtige informationer til systemet, så man kan vurdere om borgeren er aktiv og mobil, eller der kan være sket et fald eller anden unormal adfærd.
 
Temperatur føler
Hvis temperaturen ændrer sig udenfor et fastsat interval, kan denne sensor også give alarm. Kraftige temperaturudsving kan indikere at personen i boligen ikke er istand til at løse et problem enten kognitivt eller fysisk. 
 
Ekstern tilkobling
Basis sensoren kan tilkobles eksterne alarmpunkter således at der kan udløses en alarm hvis f.eks. hoveddøren går op midt om natten, eller til en vædskesensor der registrerer overløb af håndvask eller badekar på badeværelset og lign.
 
Elektriske apparater
Alle hjemmets elapparater kan tilsluttes IntelligentCare. Apparaterne slukkes såfremt en farlig situation er under udvikling. TV og radio kan slukkes efter tid, f.eks. når der ikke er personer tilstede i rummet efter et bestemt angivet tidsrum.
 

INTELLIGENTCARE FORBINDER FLERE PROBLEMSTILLINGER I ÉN LØSNING

 

YesGroup (Young & Elderly Secure Group)  | Tlf.: +45 2183 3502